مرجع پاسخگویی به سوالات و شبهات اعتقادی

جستجو در سایت :

ورود کاربران

ما را دنبال کنید

 

 

۱ – روایتی از امام ابوالحسن (ع) است که می فرماید:« لا یکون تزویج متعة ببکر»[37]ازدواج متعه برای دختر باکره نیست.

۲– در روایت مرسله دیگری است که از امام (ع) سؤال می شود امام در جواب به رغم آنکه حکم به کراهت و تحریم نمی دهند ولی می فرمایند: « فلیستترن به و الیستعففن»[39] تأکید امام (ع) بر این است که اگر هم در مواردی این امر با شرایط خاص صورت گرفت دختر بایستی بسیار دقت کند که اولاً: این قضیه آشکارا و علنی نشود (که عواقبی هم برای فرد و هم برای ترویج آن در جامعه دارد) و ثانیاً: بایستی دقت زیادی را بکار گیرد و استعفاف بورزد نسبت به حفظ خود. (تا مبادا موجب دردسر و مشکلاتی چون باروری و یا معضلاتی دیگر گردد).

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شبهه چیست ؟

خطبة ۳۸ نهج البلاغه
--------

وَ إِنَّمَا سُمِّيَتِ الشُّبْهَةُ شُبْهَةً لِأَنَّهَا تُشْبِهُ الْحَقَّ فَأَمَّا أَوْلِيَاءُ اللَّهِ فَضِيَاؤُهُمْ فِيهَا الْيَقِينُ وَ دَلِيلُهُمْ سَمْتُ الْهُدَى وَ أَمَّا أَعْدَاءُ اللَّهِ فَدُعَاؤُهُمْ فِيهَا الضَّلَالُ وَ دَلِيلُهُمُ الْعَمَى فَمَا يَنْجُو مِنَ الْمَوْتِ مَنْ خَافَهُ وَ لَا يُعْطَى الْبَقَاءَ مَنْ أَحَبَّهُ.

«شبهه از این جهت شبهه نامیده شد که به حقیقت شبیه است. اما دوستان خدا در آن شبهه به روشنى یقین و نشانۀ هدایت خداوندى ره مى‏سپارند و امّا دشمنان خدا که به سیه‏دلى و کورى دچارند، در آن راهى جز ضلالت و گمراهى نمیسپارند».